Alarma Casa Wireless, Brasov

ALARME BRASOV ✔️ Sistem de Alarma Smart, Wireless, Wifi

CONTACT RAPID

0728887702

0268414290

PROTEJATI-VA FAMILIA SI BUNURILE!

AVERTIZARE IN TIMP REAL, SISTEME DE ALARMA SMART, PERFORMANTE!

SISTEM de ALARMA SMART, Wireless pentru FIRME - Magazin, Atelier, Birou, Cabinet,
Spatiu productie, Pensiune, Gradinita, Scoala
SISTEME de ALARMA SMART WIFI pentru LOCUINTE - Casa, Apartament, Casa de vacanta

SISTEM DE ALARMA SMART, WIFI cu APLICATIE pentru TELEFON si comunicare prin INTERNET, GSM

Aplicatie prin Internet, Internet, pentru Sistem de Alarma GSM, Smart, WiFi, Consola Wireless, Radio Detector de Inundatie Smart, Wireless, Radio Telecomanda Fizica, Wireless, Radio Detector de Incendiu multicriterial, Fum si Crestere a Temperaturii Sirena de Exterior, Smart, Wireless Senzor PIR, Wifi, combinat cu senzor de spargere a geamului Contact Actionat Magnetic pentru Usa, Geam, combinat cu Detector de Vibratii, Inclinare Senzor de Spargere a Geamului Telecomanda Alarma Casa

• Soluția pe care o oferim vine în întâmpinarea celor care doresc să modernizeze casa sau firma, transformându-le într-un mediu inteligent cu funcții de securitate avansate.
Este disponibilă o mare varietate de senzori pentru detectarea intrusilor, sau pentru detectarea unor evenimente nedorite, cum ar fi inundații, incendii, temperaturi anormale etc.
Pe lângă aceasta, sunt disponibile mai multe module care pot fi conectate securizat in sistem, permițând comandarea luminilor, automatizărilor și diverselor accesorii prin intermediul unei aplicații speciale pentru telefon și internet.
Aceasta vă oferă control și acces la funcțiile sistemului inteligent din orice locație și în orice moment.
• Astfel, prin integrarea acestor tehnologii, puteți beneficia de o casă sau firmă mai sigură, cu capacitatea de a monitoriza și controla diferite aspecte ale mediului înconjurător, contribuind la confortul și eficiența locuinței sau spațiului de lucru.
• Sistemul modern de cea mai nouă generație oferă performanță și ergonomie la cel mai înalt nivel.
Performanța sistemului se datorează capacității de a detecta și reacționa rapid la evenimente, de la intruziuni și incendii până la inundații și temperaturi anormale.
Algoritmii avansați și senzorii de înaltă calitate asigură o detecție precisă și o notificare rapidă, permițând utilizatorilor să ia măsuri imediate.
• Ergonomia sistemului se reflectă în interfața intuitivă a aplicației mobile și a panoului de control, care permit utilizatorilor să acceseze și să gestioneze ușor toate funcționalitățile sistemului. Personalizarea, controlul flexibil și accesul la informații în timp real contribuie la o experiență plăcută și eficientă. Totodata, sistemele de alarmă smart vă pot ajuta să economisiți energie oprind luminile și alte dispozitive atunci când nu sunt folosite.
• Firma noastră oferă servicii complete, inclusiv programarea, montajul și o garanție reală pentru sistemul instalat. Programarea, montajul și garanția reprezintă elemente importante pentru a asigura o implementare și funcționare eficientă a sistemului de securitate.

DESCRIEREA COMPONENTELOR PRINCIPALE ALE UNUI SISTEM DE ALARMA SMART.

Aplicatie pentru Smartphone a Sistemului de Alarma Smart, Telecomanda

Sistemul poate fi armat și dezarmat de la distanță, atât prin intermediul telecomenzii virtuale incluse în aplicația pentru telefon, cât și prin intermediul telecomenzii fizice a sistemului. Armarea poate fi parțială, pentru modul de noapte, sau globală.
De asemenea, sistemul oferă posibilitatea de a declanșa alarme intenționat - modul panică -, o funcție utilă pentru protecția oamenilor în case sau în spații comerciale.
Aplicația mobilă (disponibilă pentru Android și iOS) reprezintă un centru virtual de control pentru utilizatori, permițându-vă să verificați starea sistemului și să modificați diverse funcții legate de securitate și confort, folosind telefonul, în orice moment și de oriunde.
Firma de instalare poate programa diferite scenarii de siguranță automate, care fac sistemul foarte ușor de utilizat, sau poate implementa funcții pentru clădiri inteligente, crescând astfel ergonomia acestora.

Consola Radio, Wifi, GSM

Consola radio Smart
Monitorizează și controlează dispozitivele de rețea prin intermediul unei tehnologii avansate de conectare wireless, cu date criptate.
Aceasta poate fi conectată la internet prin protocolul TCP/IP, având și opțiuni de backup prin GPRS și GSM. Sistemul funcționează prin conectarea la internet și prin utilizarea unei cartele SIM pentru asigurarea redundanței conexiunii.
Aria poate fi împărțită în nouă grupuri de zone, permițând armarea și dezarmarea individuală a fiecăreia dintre acestea.
Pentru a informa utilizatorul, sistemul poate trimite notificări push gratuite către un telefon smart pentru o varietate de evenimente selectate. Declanșarea alarmei este anunțată local prin intermediul sirenei de interior și/sau exterior, dar și la distanță prin SMS, apeluri vocale sau prin transmiterea datelor GPRS prin internet.

Senzor in infrarosu, PIR, Wireless, Wifi, Radio

Senzor de intruziune.
Acesta poate fi fie de tip volumetric infraroșu (PIR), fie poate include și un detector de spargere a geamului. Utilizarea senzorilor compuși oferă un grad de protecție superior, deoarece detectează intruziunea într-o fază incipientă prin detectarea spargerii geamului.
Acest senzor poate proteja complet o cameră, indiferent de numărul de geamuri sau uși. Detectează mișcarea intrușilor în incintă prin infraroșu și oferă protecție perimetrală prin detectarea spargerii geamurilor. Acești senzori sunt printre cei mai eficienți în securizarea imobilelor.
Aria de detectare volumetrică are o rază de 12 metri și unghiuri de detectare de 88.5° orizontal și 80° vertical. Spargerea geamului poate fi detectată pe o rază de 9 metri.
Senzorul procesează semnalele digital și poate fi reglat din aplicația mobilă, oferind trei niveluri de sensibilitate.
Detectorii în infraroșu sunt imuni la animalele de companie cu o greutate de până la 20 kg.
Senzorul funcționează în majoritatea condițiilor datorită compensării digitale a temperaturii.
Durata de viață a bateriei este de până la 5 ani.

Senzor compus din contact actionat magnetic si detector de inclinare si vibratii, Perimetru, Wireless, Wifi, Radio

Detector wireless magnetic cu senzor de inclinare si vibratii.
Poate fi utilizat pentru protecția perimetrală prin amplasarea pe uși și ferestre care se deschid. Aceste zone echipate cu astfel de detectoare pot fi armate în timpul nopții, oferind protecție împotriva intrușilor care pot pătrunde în mod silențios.
Detectorii compuși, care includ și detectoare de vibrații și inclinare, îmbunătățesc considerabil eficiența detectării intrușilor prin faptul că detectează forțarea acestor intrări înainte de patrunderea în incintă. Astfel, detectorii compuși cresc gradul de protecție chiar și atunci când nu suntem acasă, prin declanșarea timpurie a alarmei în caz de efracție.
Durata de viață a bateriei este de până la 5 ani.

Senzor Incendiu, Fum, Temperatura, Wireless, Wifi, Radio

Detectorul de incendiu.
Este multicriterial, capabil să detecteze atât fumul, cât și creșterea temperaturii.
În cazul unei creșteri rapide a temperaturii (chiar și fără prezența fumului),detectorul declanșează imediat o avertizare sonoră.
Utilizatorii sunt avertizați atât local, prin intermediul sirenelor, cât și la distanță prin intermediul aplicației și GSM-ului.
Detectorul poate notifica utilizatorii când este momentul să curețe camera de fum sau să întreprindă alte măsuri necesare.
Dispune de o sirena incorporată pentru avertizarea rapidă, locală, atunci când este detectat fum sau temperatură ridicată. Volumul sirenei este de 85 dB la o distanță de 1 metru.
Durata de viață a bateriei este de până la 3 ani.

Senzor Geam Spart, Perimetru, Wireless, Wifi, Radio

Detector wireless acustic de geam spart.
Acesta este un dispozitiv care crește gradul de siguranță prin detectarea spargerii geamurilor și declanșarea alarmei înainte ca intrușii să pătrundă în incinta protejată, cum ar fi o casă, firmă, birou sau magazin.
Este util și pentru protecția perimetrală a locuinței, deoarece permite armarea sistemului în prezența oamenilor sau animalelor de companie în interior.
Acesta detectează spargerea geamului de la o distanță de 9 metri.
Utilizează tehnologia de detectare a spargerii sticlei pe două frecvențe, atât joase, cât și înalte, pentru a preveni alarmele false.
Durata de viață a bateriei este de până la 5 ani.

Senzor Geam Spart, Perimetru, Wireless, Wifi, Radio

Detector wireless de inundație.
Este un dispozitiv foarte util în prevenirea accidentelor casnice nedorite, deoarece detectează și anunță imediat prezența apei în zona în care este amplasat.
Cele patru perechi de contacte analizate cumulativ asigură o funcționare sigură, fără alarme false. Detectorul poate anula automat starea de alarmă în cazul în care zona se usucă.
Acesta este foarte util și eficient în prevenirea unor pagube importante cauzate de inundații.
Durata de viață a bateriei este de până la 5 ani.

Sirena de Exterior, Smart, Wireless, Wifi, Radio

Sirena wireless opto-acustică pentru exterior.
Este echipată cu o multitudine de senzori care îi asigură protecția, inclusiv pentru șoc, vibrații, înclinare, contact și temperatură, iar incidentele sunt semnalizate în timp real.
Comunicarea cu sistemul este securizată pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor.Un indicator al nivelului bateriei oferă informații în timp real despre starea acesteia.
Utilizatorul poate personaliza durata alarmei și nivelul sunetului într-un interval cuprins între 81 și 105 dB din aplicație.
Sirena indică starea curentă a sistemului, dacă este armat sau dezarmat.
Durata de viață a bateriei este de până la 5 ani, asigurând o utilizare pe termen lung.

CARACTERISTICI GENERALE

• Sistemul poate fi armat sau dezarmat folosind telecomanda sau aplicația pentru telefonul smart.
Aplicația mobilă include o telecomandă virtuală care vă permite să controlați sistemul de la distanță.
Atât telecomanda fizică, cât și aplicația mobilă dispun de un buton special pentru armarea pe timpul nopții.
Aceasta oferă o opțiune convenabilă pentru a activa o armare parțială a sistemului în timpul nopții, asigurând protecție suplimentară în zonele critice.
În plus, sistemul are capacitatea de a declanșa o alarmă în caz de atac sau panică.
Prin apăsarea unui buton dedicat pe telecomandă sau în aplicație, puteți alerta rapid sistemul și genera o reacție adecvată în situații de urgență.
• Sistemul oferă mai multe metode de semnalizare la distanță a declanșării alarmei. Puteți primi notificări prin SMS, apeluri GSM și notificări prin intermediul aplicației mobile. Această funcționalitate vă permite să fiți informat rapid în cazul declanșării alarmei sau a altor evenimente importante legate de sistem. Prin intermediul notificărilor, veți fi alertat în timp real cu privire la starea sistemului, integritatea soft și hard, cum ar fi eventuale sabotaje, lipsa tensiunii, probleme de comunicare sau starea detectorilor. Această capacitate de monitorizare și notificare vă oferă o vizibilitate completă asupra sistemului și vă permite să reacționați prompt în situații de urgență sau atunci când sunt necesare intervenții.
• Sistemul are capacitatea de a trimite notificări gratuite la telefon pentru o varietate de evenimente.
Utilizatorii pot personaliza aceste evenimente prin intermediul aplicației pentru telefoane smart.
Prin intermediul aplicației mobile, puteți selecta și personaliza notificările pe care doriți să le primiți, asigurându-vă că sunteți informat în funcție de preferințele și nevoile dumneavoastră.
Aceste notificări vă țin la curent cu starea sistemului și vă permit să acționați prompt în cazul unor evenimente importante.
• Sistemul poate oferi drepturi și semnalizări diferite pentru utilizatori.
Aceasta înseamnă că puteți configura diferite niveluri de acces și permisiuni pentru utilizatori individuali în funcție de nevoile și privilegiile lor. De exemplu, un utilizator poate avea drepturi depline de control și acces la toate funcțiile și setările sistemului, în timp ce alți utilizatori pot avea acces limitat la anumite funcții sau zone.
Aceasta permite personalizarea sistemului pentru fiecare utilizator în parte, în funcție de rolul și responsabilitățile lor.
De asemenea, sistemul poate permite setarea unor limite de timp pentru accesul utilizatorilor.
Astfel, puteți specifica intervale de timp în care utilizatorii au permisiunea de a accesa și controla sistemul.
Această funcționalitate poate fi utilă în cazul angajaților temporari sau în cazul în care doriți să restricționați accesul la anumite ore ale zilei.
Aceste opțiuni de configurare flexibile vă permit să gestionați și să controlezi accesul utilizatorilor în mod individualizat, asigurând un nivel adecvat de securitate și control al sistemului.
• Funcționalitatea sistemului, starea bateriilor și comunicarea sunt monitorizate în mod constant.
Aplicația furnizează date de stare în timp real, oferind informații despre starea și funcționarea sistemului.
Atunci când alarmele sunt declanșate, veți primi notificări pe telefonul mobil, iar apelurile în aceste situații sunt gratuite. Acest lucru vă permite să fiți rapid informat despre evenimentele importante și să puteți acționa în consecință. Componentele sistemului sunt concepute să necesite cheltuieli mici de întreținere.
Durata de viață a bateriilor este de până la 5 ani, iar acestea sunt de uz general, ceea ce înseamnă că sunt ușor de procurat și înlocuit.
Conectarea fără fir a componentelor sistemului este o soluție potrivită pentru cei care doresc să evite firele și găurirea suplimentară a locației.
Această opțiune reduce costurile de instalare, permițând o manoperă redusă și prețuri mai mici de montaj.
În ansamblu, sistemul oferă o monitorizare eficientă, notificări rapide și costuri reduse de întreținere, contribuind la o experiență convenabilă și accesibilă pentru utilizatori.
• Sistemul este potrivit pentru a fi instalat în locuri izolate datorită modulului de comunicare 4G integrat.
Acesta permite conectarea sistemului la rețeaua de telefonie mobilă 4G, astfel încât să poată comunica și transmite date chiar și în zone în care nu există conectivitate Wi-Fi sau cablu de internet.
De asemenea, sistemul are capacitatea de a fi alimentat de la o sursă externă cu tensiune între 6-12Vcc, cum ar fi acumulatori cu capacitate mare, baterii auto sau panouri solare.
Acest lucru permite sistemului să funcționeze independent de rețeaua de 220V AC și să fie adecvat pentru locuri izolate sau în situații în care alimentarea cu energie electrică tradițională nu este disponibilă.
Sistemul inteligent acceptă integrarea camerelor video digitale IP, permițându-vă să aveți o supraveghere video avansată.
Aplicația mobilă corespunzătoare vă permite să vizualizați imaginile și înregistrările de pe camerele video direct de pe telefonul mobil.
Acest lucru vă oferă un nivel suplimentar de control și monitorizare a locației, contribuind la securitatea și siguranța dumneavoastră.