Alarma Casa Brasov

ALARME BRASOV ✔️ Alarma Casa, exemplu montaj

CONTACT RAPID

0728887702

0268414290

PROTEJATI-VA FAMILIA SI BUNURILE!

AVERTIZARE IN TIMP REAL, SISTEME DE ALARMA PERFORMANTE, SMART!

SISTEME de ALARMA pentru FIRME - Magazin, Depozit, Atelier, Hala, Birou,
Spatiu productie, Cabinet, Pensiune, Gradinita, Scoala, Santier, Curte, Perimetru de lucru
SISTEME de ALARMA pentru LOCUINTE - Casa, Apartament, Vila, Casa de vacanta


PENTRU A AFLA CE CONTINE SI CUM TREBUIE MONTAT UN SISTEM DE ALARMA
APELATI MENIUL DIN STANGA IMAGINII ✔️


Imaginea interactiva este conceputa pentru exemplificare.
Pentru un sistem de alarmă eficient, adaptat nevoilor dumneavoastră, apelați la specialiștii noștri!
După vizionarea spațiului, vă vor putea recomanda gratuit configurația adecvată sistemului de alarmă.
Pentru montaj, folosim echipamente și materiale de înaltă calitate.
Întregul sistem de alarmă este garantat.CONSIDERENTE GENERALE


Montaj Alarma Casa Brasov În funcție de modul în care detectoarele sistemului de alarmă sunt conectate la unitatea centrală și la interfețele cu utilizatorii, acestea pot fi cu fir (cu componente legate prin cabluri speciale) sau fără fir, prin radio - wireless sau wifi.

Montaj Alarma Casa Brasov Semnalizarea declanșării alarmei se face atât local, cât și la distanță. Anunțarea la distanță - din ce în ce mai eficientă în contextul actual - se poate face prin metode clasice, cum ar fi telefonul cu apel vocal și acces la liniile fizice terestre sau la rețeaua GSM, care poate include și SMS, sau, în cazul celor mai noi și moderne sisteme de alarmă, prin internet și GPRS.

Montaj Alarma Casa Brasov Sistemele digitale actuale pot trimite fotografii în timp real sau pot integra camere video digitale IP.
Acestea au caracteristici care permit implementarea conceptului de casă inteligentă prin intermediul unor software-uri performante și ușor de utilizat și prin intermediul unei game largi de accesorii.
Aplicațiile pentru dispozitive mobile (smartphone, tablete, etc.) asociate acestora permit controlul total al sistemului de alarmă prin internet (armare, dezarmare, etc.), vizualizarea rapidă a camerelor video și acționarea unei multitudini de dispozitive integrate pentru confort (deschiderea ușilor, porților, aprinderea luminilor, etc.).
În caz de urgență, poate fi deschis chiar și un canal de comunicare audio.

Montaj Alarma Casa Brasov Sistemul de alarmă poate fi folosit atât pentru semnalizarea prezentei intruşilor în casă, prin intermediul senzorilor de interior, cât şi pentru detectarea prezenței intruşilor înainte de efracție prin protecția perimetrală cu senzori de exterior.
Detectorii de interior, care constituie baza sistemului de alarmă, se regăsesc într-o multitudine de variante, cu funcționalități diferite care îi fac utili pentru detectarea efracției sau pentru minimizarea pagubelor în cazul unor evenimente nedorite, cum ar fi incendiul, scurgerile de gaz, inundația, etc.

Montaj Alarma Casa Brasov În funcție de această "specializare" a senzorilor de interior conectați la sistemul de alarmă, aceștia pot fi contacte pentru uși, detectori de mișcare în infraroșu, detectori de spargere a geamului, detectori de fum, gaz, monoxid de carbon, detectori de inundație, detectori de vibrații, etc.
Astfel, spre exemplu, un intrus poate fi detectat înaintea deschiderii ușii și pătrunderii în incintă, în timpul încercării de a intra pe ușă sau fereastră.

Montaj Alarma Casa Brasov Protecția perimetrală se poate realiza cu senzori de interior și cu senzori de exterior.
Senzorii de interior, cum ar fi contactele acționate magnetic, senzorii de spargere a geamului și detectorii în infraroșu de tip perdea, permit mișcarea oamenilor în casă declansând alarma doar la patrunderea din exterior.

Montaj Alarma Casa Brasov Senzorii de exterior de tip perdea, cu detecție pasivă în infraroșu, sunt recomandați pentru aceasta sarcină, deoarece sunt imuni la prezența animalelor mici sau la diverse fenomene naturale. Aceștia pot fi utilizați pentru zonele vitrate, pentru pereții cu rezistență mecanică redusă și pentru perimetrul exterior care poate fi cel al clădirii, dar și cel care delimitează curtea, grădina sau un spațiu de depozitare deschis.

Montaj Alarma Casa Brasov Specialiștii în sisteme de alarmă au cunoștințe și experiența necesară pentru a oferi consultanță în alegerea celor mai potrivite componente și pentru a configura și monta corect sistemul de alarmă.
Mai mult, ei pot efectua și programarea necesară pentru ca sistemul să funcționeze cât mai eficient și să ofere nivelul de protecție necesar.
Este important să nu neglijezi aceste aspecte și să te bazezi pe serviciile unui specialist pentru a avea un sistem de alarmă funcțional și eficient.

Montaj Alarma Casa Brasov Pe lângă consultanță, configurare, montaj și programare, personalul specializat poate oferi și servicii de mentenanță și service, pentru a asigura o funcționare optimă și o durată de viață mai mare a sistemului de alarmă. De asemenea, este important să alegi un sistem de alarmă de calitate și să-l folosești în mod corespunzător, respectând instrucțiunile de utilizare și efectuând verificări periodice.