Alarma Casa Brasov

ALARME BRASOV ✔️ Alarma Casa, exemplu montaj

CONTACT RAPID

0728887702

0268414290

PROTEJATI-VA FAMILIA SI BUNURILE!

AVERTIZARE IN TIMP REAL, SISTEME DE ALARMA PERFORMANTE, SMART!

SISTEME de ALARMA pentru FIRME - Magazin, Depozit, Atelier, Hala, Birou,
Spatiu productie, Cabinet, Pensiune, Gradinita, Scoala, Santier, Curte, Perimetru de lucru
SISTEME de ALARMA pentru LOCUINTE - Casa, Apartament, Vila, Casa de vacanta


PENTRU A AFLA CE CONTINE SI CUM TREBUIE MONTAT UN SISTEM DE ALARMA
APELATI MENIUL DIN STANGA IMAGINII ✔️


Imaginea interactiva este conceputa pentru exemplificare.
Pentru un sistem de alarma eficient, adaptat la ceea ce va trebuie, la pretul corect, apelati specialistii nostri!
Dupa vizionarea spatiului, acestia va pot recomanda gratuit configuratia potrivita pentru sistemul de alarma
Pentru montaj, folosim echipamente si materiale de foarte buna calitate.
Intreg sistemul de alarma este garantatCONSIDERENTE GENERALE


Montaj Alarma Casa Brasov In functie de metoda prin care detectorii sistemului de alarma sunt conectati la unitatea centrala si la interfetele cu utilizatorii, acestea pot fi cu fir (cu componentele legate prin fire speciale) sau radio -fara fir, wireless, wifi.

Montaj Alarma Casa Brasov Semnalizarea declansarii alarmei se face atat local cat si la distanta. Anuntarea la distanta -din ce in ce mai eficienta in contextul actual- se poate face prin metodele clasice -telefon cu apel vocal si acces la liniile fizice terestre sau la reteaua GSM care comporta si SMS- sau, in cazul celor mai noi si moderne sisteme de alarma, prin internet, GPRS.

Montaj Alarma Casa Brasov Sistemele digitale, cele mai noi, pot integra camere video digitale IP si au atribute ce permit implementarea conceptului de casa inteligenta prin sfturi performante si usor de utilizat si printr-o gama mare de accesorii.
Aplicatiile pentru dispozitive mobile (smartphone, tablete, etc.) asociate acestuia, permit controlul total al sistemului de alarma prin internet (armare, dezarmare, etc) vizualizarea rapida a camerelor video si actionarea unei multitudini de dispozitive integrate pentru confort (deschiderea usilor, portilor, aprinderea luminilor, etc.). In caz de urgenta poate fi deschis chiar si un canal de comunicatie audio.

Montaj Alarma Casa Brasov Sistemul de alarma poate fi folosit atat pentru semnalizarea prezentei intrusilor in casa, prin senzorii de interior, cat si prezenta intrusilor anterior efractiei prin protectia perimetrala cu senzorii de exterior.

Detectorii de interior, care constituie baza sistemului de alarma, se regasesc intr-o multitudine de variante, cu functionalitati diferite care ii fac utili pentru detectarea efractiei sau pentru minimizarea pagubelor in cazul unor evenimente nedorite cum ar fi, incendiu, scurgeri de gaz, inundatie, etc.

Montaj Alarma Casa Brasov Functie de aceasta "specializare" a senzorilor de interior conectati la alarma, acestia pot fi: contacte pentru usi, detectori de -miscare in infrarosu, spargere a geamului, fum, gaz, monoxid de carbon, inundatie, vibratii, etc.
Astfel, ca exemplu, un intrus poate fi detectat inaintea deschiderii usii si patrunderii in incinta, in timpul incercarii de a intra pe usa sau fereasta.

Montaj Alarma Casa Brasov Protectia perimetrala se poate realiza cu senzori de interior si cu senzori de exterior.
Senzorii de interior, cum ar fi contactele actionate magnetic, senzorii de spargere a geamului si detectorii in infrarosu de tip perdea, permit miscarea oamenilor in casa declansand alarma doar la patrunderea din exterior.

Montaj Alarma Casa Brasov Senzorii de exterior de tip perdea, cu detectie pasiva in infrarosu, sunt cei mai utili, fiind imuni la prezenta animalelor mici sau la diverse fenomene naturale. Acestia pot fi utili pentru zonele vitrate, pentru peretii cu rezistenta mecanica redusa si pentru perimetru exterior care poate fi cel al cladirii dar si cel care delimiteaza curtea, gradina sau un spatiu de depozitare deschis.

Montaj Alarma Casa Brasov Pentru a fi util si pentru a-si indeplini rolul, sistemul de alarma trebuie sa fie corect configurat, montat si programat de catre specialistii in domeniu.